dinsdag 27 mei 2014

Woensdag 15 Graden!!

Regen, regen, regen en nog eens regen!!

Het is vandaag 27 mei 2014 en deze dag bestaat uit wolken en uit die wolken komt er helaas regen. Maar we moeten er gewoon het beste van maken! Helaas gaat het woensdag ook regenen en het wordt dan met 15 graden echt best koud! Maar dan....

VANDAAG:

Vandaag hebben we met regen te maken. regen, regen, regen en nog eens regen. En dat komt allemaal uit Duitsland. Eerst het oosten, midden en dan het westen van het land. Maar er is ook een licht puntje  en dat is het noorden van het land en daar  schijnt zelfs af en toe de zon. In de loop van de dag gaat het weer op meer plaatsen regenen en kunnen er ook buien met onweer voorkomen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16 graden in het zuiden tot plaatselijk nog 21 graden in het noordoosten van het land. In de noordelijke helft van het land staat er een matige, in het waddengebied vrij krachtige, noordoostenwind.

VANNACHT:

Voor vannacht is het bewolkt en van tijd tot tijd valt er regen, bovendien is het in het zuiden erg nevelig. In het noorden staat een matige, langs de kust vrij krachtige, oostelijke wind. In het zuiden staat een zwakke tot matige westen- tot zuidwestenwind. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden. Het is een beste zachte nacht.

MORGEN:

Morgen is het bewolkt en vooral in de noordelijke helft van het land regent het, elders komt er alleen lokaal een bui voor. In de loop van de avond trekt de regen langzaam naar het zuiden. In het noorden komt de middagtemperatuur niet veel hoger dan 14 graden, in het zuiden wordt het rond de 18 graden. In het noorden en midden van het land staat er dan nog steeds een matige, langs de kust vrij krachtige noordoostelijke wind. In het zuiden staat er een zwakke tot matige westen- tot zuidwestenwind staat.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten