dinsdag 8 december 2015

Weer





Vandaag is de overgangsdag naar minder zacht weer. Na vandaag daalt de temperatuur naar waarden net iets boven de waarden die normaal zijn voor deze periode.
Vanavond wordt het vanuit het westen geleidelijk droog, gevolgd door opklaringen. In het oosten en zuidoosten wordt later op de avond pas droog. Vannacht is het vooral in de zuidelijke helft helder. In het noorden komt meer bewolking voor en is een kleine kans op een licht buitje. De minima komen rond 7 graden uit, in het zuidoosten op 4 graden bij een matige, aan zee soms (vrij) krachtige zuidwestenwind.
Morgen wordt het vrijwel overal een stralend zonnige dag. In het noorden kan in de ochtend en in de avond wat bewolking voorkomen. Bij een matige tot vrij krachtige wind uit zuidwestelijke richting wordt het 8 tot 10 graden. Dat is minder zacht dan de afgelopen dagen.
Donderdag blijft het een groot deel van de dag droog, pas in de avond gaat het regenen vanuit het noordwesten. De dagen daarna verlopen licht wisselvallig (af en toe een bui) met geregeld zon en een middagtemperatuur rond 8 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten