vrijdag 5 februari 2016

CARNAVAL!!

Dit weekend is het carnaval. De mensen die in het zuiden van het land wonen, hebben het dit weekend druk. Met carnaval vieren. Tot en met dinsdag zijn ze druk, met carnaval. Maar jammer genoeg wordt het echt niet mooi weer. We kunnen het beste zeggen dat het wisselvallig weer wordt. JAMMER!!!! Nu komt het weer voor vandaag!

Vandaag is er veel bewolking en vooral in het noorden kan er eerst nog wat lichte motregen voorkomen. In de loop van de dag kan de zon in het zuidoosten wat vaker tevoorschijn komen waardoor het weer daar een meer vriendelijke uitstraling zal krijgen. De temperatuur loopt uiteen van 8 graden op de Waddeneilanden tot 12 of 13 graden in gebieden met zon in het zuidoosten. Er staat een tot matig of vrij krachtig toenemende zuidenwind. Aan zee staat een krachtige wind en in het westelijk kustgebied waait het mogelijk hard, windkracht 7.

Komende nacht
 wordt de bewolking dikker en later volgt vanuit het westen buiige regen. Met een minimumtemperatuur van 8 of 9 graden blijft het opvallend zacht. De zuidenwind blijft stevig doorwaaien.

Morgen
trekt in de ochtend het gebied met buiige regen vlot over ons land naar Duitsland weg. Daarna is het wisselend bewolkt en valt er een enkele bui. Achter het regengebied draait de zuidenwind naar west tot zuidwest en waait nog altijd matig tot vrij krachtig en langs de kust krachtig tot hard. Middagtemperatuur 8 tot 10 graden.

De dagen daarna
 is het herfstachtig weer met geregeld regen of buien en blijft het aan de zachte kant. Vanaf woensdag wordt het een fractie minder zacht, maar het blijft wisselvallig. Er is voorlopig geen enkel signaal dat dat op serieus winterweer.

Buienradar Weerkaart WindBuienradar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten